Bedankt

Van harte wil ik de (ex)-cliënten danken voor hun persoonlijke medewerking aan deze nieuwe website. De openheid, spontaniteit om hieraan mee te werken en de bevindingen in mijn praktijk hebben mij erg ontroerd. Na het lezen van jullie bijdragen besef ik meer dan ooit waarvoor ik het doe. Nogmaals bedankt!

Ninouk,

Mijn dochter, waar ik trots op ben en veel waardering voor heb. De écht fijne en oprechte moeder/dochterband, waar wij beiden hard aan gewerkt hebben, heeft tevens geresulteerd in een perfecte samenwerking. Ik individueel en jij met groepen. Je hebt inmiddels al meerdere cliënten van mij verder kunnen helpen, als zij toe waren aan het werken in een groep. En andersom werkt het net zo. We kunnen beiden goed kijken naar het belang van de cliënt en daar gehoor aan geven. Ik hoop dat onze samenwerking nog enkele jaren mag voortduren.

Kevin,

Ik zocht iemand die een site zou kunnen maken, waarin echt Wilma naar voren komt zoals ze is. Toen ik met jou in contact werd gebracht, voelde dat meteen goed. Ik heb enorm veel bewondering hoe jij in het leven staat. Positief, kundig, vol ambitie en levenslust, ook al weet je dat jouw spierziekte het van je gaat winnen. Ik hoop dat je nog heel lang de gevolgen voor mijn praktijk door jouw toedoen mag blijven volgen!! Je bent een pracht mens, dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en hartelijk dank voor je enorme inzet!!

Fictieve namen

Uit privacy overweging zijn in sommige praktijkvoorbeelden de werkelijke namen van (ex)cliënten gewijzigd in fictieve namen.

Ervaring, veiligheid en liefdevol

Copyright © 2013 Wilma Batenburg.  All Rights Reserved. In samenwerking met Kevin Wubbels.