babypalm

Uit de praktijk: Chris

Begin 2008 lag mijn leven nogal in puin: ik was net gescheiden, zag daardoor één van mijn kinderen niet meer, had een conflict met mijn zakelijke partners en een dakloos bestaan dreigde voor mij. Een lieve vriendin raadde me aan om Wilma eens te bellen. Een paar dagen later zat ik al bij Wilma in de stoel. Ik herinner me het eerste gesprek nog als de dag van gisteren: wat een bizarre ervaring! Ik had meteen het gevoel dat ik met iemand zat te praten die mij heel goed kende en na iets meer dan een kwartier had Wilma het lek bij mij al boven.

Inmiddels kom ik al 5 jaar bij Wilma en ik ben nog niet één keer met tegenzin naar haar toe gegaan. Sterker nog: het gebeurt regelmatig dat ik -onderweg naar Wilma- mezelf afvraag waar we deze keer over moeten praten. Maar telkens komt het gesprek vanzelf op gang en anderhalf uur later ga ik letterlijk met een opgeruimd gevoel naar huis. In de afgelopen 5 jaar heeft Wilma mij stapje voor stapje helpen veranderen van een licht ontvlambare control-freak in iemand die kan loslaten en voor wie rust nu belangrijk is. Ik heb geleerd van mezelf te houden, ben meer in balans dan ooit en geniet weer van het leven.

Ik gebruik mijn kracht nu anders en houd energie over in plaats van dat ik energie tekort kom. Veel dank Wilma. Wilma staat voor mij voor eerlijk, oprecht, betrokken, deskundig en warm.

Chris (54) met een commercieel beroep

Ervaring, veiligheid en liefdevol

Copyright © 2013 Wilma Batenburg.  All Rights Reserved. In samenwerking met Kevin Wubbels.